Opinii împărțite privind Programul de acordare a cetățeniei Republicii Moldova prin investiții.

 

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) își lărgește sprijinul pentru companiile conduse de femei în Moldova cu ajutorul celor 2,5 milioane de euro, finanțare nerambursabilă oferită de Guvernul Suediei.

 

Conaţionalii noştri continuă să ducă faima Republicii Moldova peste hotare.

 

Parlamentul va stabili în scurt timp data alegerilor parlamentare, a declarat astăzi spicherul Andrian Candu.

Un grup de protestatari au adus în fața Curții Constituționale coroane de flori și pomeni, în semn de protest față de decizia instituției de anulare a Legii privind funcționarea limbilor vorbite pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Ion Sîrbu, şef de secţie din cadrul Direcţiei Operațiuni Speciale(DOS) a Inspectoratului Naţional de Investigaţii al IGP, a fost condamnat la 8 ani și șase luni de închisoare cu executare și interzicerea de a ocupa funcții publice pe o perioadă de patru ani.

 

Președintele Parlamentului Andrian Candu a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță.

 

Dacă Republica Moldova nu va primi asistența macrofinanciară din partea Uniunii Europene, așa cum s-a recomandat prin intermediul Rezoluției adoptate săptămîna trecută de către Parlamentul European, atunci deficitul bugetar al Republicii Moldova pentru anul curent se va dubla.

 

Mucegaiul a pus stăpînire pe Institutul de Zoologie şi Microbiologie din Capitală.

Recolta de grîu de toamnă din acest an va fi mai mică cu aproximativ 0,5 tone per hectar faţă de anul trecut

 

Renovarea drumurilor din țara noastră ar putea fi realizată cu bani mai puțini și cu materialele pe care le avem. 

 

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene organizează, în perioada 9 – 11 iulie 2018, la Chișinău, reuniunea ambasadorilor Republicii Moldova.