Primăria municipiului Chișinău informează că Parcul Urban de Autobuze (PUA) anunță concurs de angajare pentru anumite categorii de salariați. 

În perioada 7-10 martie, a.c. în capitală au fost sterilizați 140 de cîini fără stăpîn

 

Trei semafoare vorbitoare au apărut în cartierul Telecentru din Capitală. Acestea îi anunță pe trecători cînd e verde sau roșu și sînt destinate celor cu vederea slabă.

Șeful statului, Igor Dodon, a comentat evenimentele de ieri de la protestele organizate în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), de către Mișcarea de Rezistență Națională „ACUM” (PAS, PPDA și PLDM) și Partidul „Șor”.

Cererea președintelui Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, privind anularea deciziei de invalidare a alegerilor din Chișinău, a fost returnată de Curtea Supremă de Justiție.

 

Un locuitor al Chișinăului a observat la Botanica o mansardă care a început să se dărîme.

În capitala Moldovei a apărut un monument pentru copiii care au murit în incendiul din Kemerovo.

 

Comisia electorală centrală a declarat nule alegerile locale noi din Chișinău.

Grădinița 212 din sectorul Ciocana al caputalei este plină de gîndaci care îi muscă pe copii, iar părinții sînt îngrijorați din cauză că administrația instituției nu întreprinde nicio măsură pentru a scăpa de ei.

 

Președintele Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase spune că va reclama la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului mai multe ilegalități care s-au comis în cadrul deciziei de invalidare a alegerilor din capitală.

Lacurile din Chişinău conţin bacterii periculoase pentru sănătate şi nu sînt recomandate pentru scăldat.

 

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, susține că se aștepta la acțiuni de genul nevalidării mandatului de primar al lui Andrei Năstase, dar credea că acest lucru se va întîmpla în alegerile parlamentare.