Liderul platformei „DA”, Andrei Năstase, susține că va respecta decizia PAS în ceea ce privește participarea la alegerile primarului general al capitalei, indiferent care va fi ea.

Politicianul a precizat că formațiunea sa va participa la alegeri cu propriul candidat, indiferent de decizia luată de PAS, notează Noi.md.

„Vorbim acum cu multă lume. Așteptăm acum un răspuns de la colegii noștri de la PAS. Orice decizie va fi luată, noi o vom respecta. Sîntem determinați să mergem să cucerim această primă redută - Primăria Capitalei, ca mai apoi să reușim împreună la parlamentare, iar în 2019 să reușim să avem și un consiliu municipal democratic, care să poată lucra cu primarul în interesul cetățenilor. Discutăm întîi de toate cu cetățenii R. Moldova, în special cu locuitorii municipiului Chișinău, cu partenerii noștri de la PAS, cu exponenți ai partidelor antioligarhice proeuropene”, a declarat Năstase.

Liderul Platformei „DA” a mai declarat că formațiunea sa își va respecta angajamentele în fața cetățenilor, indiferent de evoluțiile în ceea ce privește anumite alianțe formale sau informale.

Amintim că Andrei Năstase este candidatul Platformei „DA” la funcția de primar general al capitalei.