Un cetățean al Republicii Moldova a supraviețuit căderii sub un tren în metroul din Moscova, căpătînd drept rezultat o fractură de șold.

Despre acest lucru a anunțat mass-media rusească cu referire la șeful serviciului de presă al Departamentului de Afaceri Interne de la Moscova, Alexei Mîșleaev, transmite Noi.md.

El a menționat că astăzi, la ora 13:02, la stația ”Taganskaia„ a avut loc un incident, în timpul căruia un cetățean al Moldovei de 39 de ani a căzut sub tren. 

"După ce a observat această situație, șoferul a aplicat frînarea de urgență, dar, totuși, trenul din inerție a lovit pasagerul", a spus Alexei Mîșleaev. Angajații metroului au chemat o ambulanță. La cinci minute după cădere, a spus el, pe linia trenului a fost oprit curentul electric pentru a scoate bărbatul.

Doctorii care au sosit la fața locului au diagnosticat o fractură a șoldului stîng. Victima a fost internată la Institutul de Cercetări Ştiinţifice şi de Urgenţă Sklifosovski.

Începînd cu 13:12, deplasarea trenurilor de pe linie a fost restabilită. Potrivit lui Alexei Mîșleaev, după intervievarea martorilor și șoferului, s-a dovedit că nimeni nu l-a împins pe bărbat.