Julia Monar,  ambasadoarea Germaniei la Chișinău, apreciază eforturile Guvernului în implementarea agendei de reforme și a reiterat susținerea Germaniei pentru parcursul european al țării noastre.

Poziția a fost expusă în cadrul unei întrevederi cu Prim-ministrul Pavel Filip. Ambasadorul a remarcat conlucrarea bună și posibilitatea de a fi într-un contact strâns cu Executivul. Diplomata a subliniat că relațiile moldo-germane sunt pline de conținut și s-a arătat convinsă că acestea se vor îmbunătăți în continuare, relatează Noi.md.

Premierul a apreciat înalt activitatea ambasadoarei Germaniei în Republica Moldova, Julia Monar, în cadrul unei întrevederi de rămas bun care a avut loc astăzi. Filip a subliniat că, deși a fost scurt, mandatul diplomatei s-a remarcat prin mai multe inițiative și acțiuni concrete.

„Apreciez contribuția dumneavoastră la consolidarea dialogului moldo-german. Ne dorim ca buna colaborare bilaterală să continue, pentru implementarea proiectelor comune”, a spus Pavel Filip.

De asemenea, Julia Monar a apreciat eforturile Guvernului în implementarea agendei de reforme și a reiterat susținerea Germaniei pentru parcursul european al țării noastre.