Astăzi, 21 iunie, este marcată Ziua Internațională a Selfie-urilor și aproape toți iubitorii de fotografii au un motiv s-o sărbătorească.

 

Lacuri intermitente de metan lichid ar putea exista pe suprafața satelitului Saturnului – Titan.

 

Ofertele de vacanță curg gîrlă în perioada estivală. Chiar dacă avem de unde alege, nimeni nu ne poate garanta că vom beneficia de serviciile promise de agențiile de turism.

 

Koko, gorila care a învăţat limbajul semnelor şi a fost un adevărat ambasador al speciei sale, a murit în somn, la vîrsta de 46 de ani, a anunţat The Gorilla Foundation într-un comunicat.

 

Sezonul estival a fost declarat deschis, iar odată cu aceasta planificarea călătoriilor este la ordinea zilei.

Decolarea multor avioanele de pe ”Sky Harbor Airport” din Phoenix, Arizona este imposibilă din cauza temperaturilor care vor atinge şi 50 de grade Celsius.

Bogdan I (1359-1365) este Întemeietorul Moldovei de sine stătătoare. Răzvrătindu-se contra regalităţii maghiare, Bogdan, voievod al volohilor din Maramureş, urmat de mai mulţi conaţionali ai săi, trece Carpaţii, înfrînge pe Balc.

Există două tipuri de oameni: oamenii care atunci cînd nu îşi folosesc telefonul îl pun cu ecranul în jos, şi alţii care îşi aşează telefonul cu ecranul în sus.