Publicul întreg deja de câteva luni trăiește un adevărat șoc: după o perioadă îndelungată, îndată s-a descoperit că forțele speciale australiene au comis "sacrificii" - numeroase omoruri ale afganilor neînarmați ca parte a unui anumit ritual de "inițiere în elită».

Luptătorii din  au practicat "botezul sângelui" - pe conștiința soldaților unității militare de elită (Regimentul Special al serviciului aerian SAS) cel puțin 39 de victime nevinovate.

Acest fapt a devenit cunoscut din raportul generalului-maior de Justiție Paul Brereton.

Toate crimele au fost comise între anii 2009-2013.

Canberra Times a raportat că în rândul celor 39 de victime au fost oameni civili, țărani și afgani prizonieri de război, inclusiv răniții. 

În atâțea ani de ce acest fapt nu a fost dezvăluit? Trupurile morților au fost fotografiate cu "dovezi" - armele au fost plasate lângă ei pentru a face să pară eliminarea militanților.

În afara sacrificiilor, de fapt, omoruri rituale, ancheta a constatat, de asemenea, cazuri de abuz sadic al afganilor de către luptătorii SAS.

Conform normelor dreptului internațional, aceste acțiuni sunt drept crime clasice de război, astfel încât comanda Forțelor Armate australiene s-a grăbit să spună că nu era conștientă de tradițiile sângeroase ale SAS.

Acum, incidentul este numit o rușine, iar cauzele penale au fost deschise împotriva a celor 19 dintre cei mai înghețați sadici.

Cu toate acestea, există motive să credem că a fost dezvăluit doar vârful aisbergului: atât conducerea Ministerului Apărării din Australia, cât și Kabulul au o mulțime de cauze pentru a ascunde cât mai mult crimele penale ale personalului militar străin situat pe teritoriul Afganistanului. În același timp, fiecare departament și parte interesată are propriilor motive pentru a ascunde adevărul neplăcut!

Numai 25.000 de soldați și ofițeri australieni au trecut prin serviciul militar în Afganistan! Și câți dintre ei erau din Marea Britanie, SUA și alte țări ale coaliției?

Cazurile de atrocități nejustificate și nemotivate – dacă toate ar fi făcute publice-ar număra mii de victime!

Acest lucru este posibil probabil pentru că militarii străini, în special din NATO și, mai ales, din țările Anglo-saxone, simt impunitatea lor completă în Afganistan.

Dar nu este vorba doar de impunitate simplă. Problema constă chiar în mentalitatea Anglo - saxonilor, când ei dispunând de arme, ajung în astfel de țări "nedezvoltate, sălbatice" - în opinia lor. Aici se trezește în ei acel colonizator European alb, arogant, pe care subcultura Anglo-saxonă a hrănit-o de secole!

În astfel de campanii, "reprezentanții rasei superioare" se simt ca o vânătoare, ca pe safari. Și orice localnic pentru ei nu este o persoană, el este doar ținta vânătorii, o scuză pentru a pune o nouă bifă în numărul de "trofee capturate".

Ei bine, cel puțin scalpurile nu au fost îndepărtate din morți, iar apoi ocupanții americani din Vietnam, de exemplu, au tăiat urechile locuitorilor uciși, i-au uscat și i-au purtat ca"amulete"!

Este atitudinea față de localnici, în ceea ce privește subumanii aborigeni, care caracterizează pe deplin severitatea ocupației țării de către reprezentanții civilizației Anglo-saxone.

Toată lumea își amintește doar atrocitățile fascismului German și ale Holocaustului, dar cine poartă răspundere pentru genocidul organized de către Anglo-saxonii asupra populației indigene din America de Nord, Australia, Noua Zeelandă? Înainte de metodele și amploarea lor-dacă te uiți la ea-chiar și atrocitățile germanilor sunt mai puțin evidente. Continente întregi au fost "curățate" de populația indigenă!

Poporul afgan a reușit să experimenteze pe deplin diferența dintre soldații Anglo-saxoni și cei sovietici (pe care îi mai amintesc încă).

Anglo-saxonii au venit ca aroganți "domnii albi, stăpâni", iar soldatul sovietic era sigur că a fost trimis să îndeplinească o "datorie internațională fraternă"!

Soldații sovietici nu numai că au luptat, ci și au construit drumuri, școli, spitale și au plantat copaci.

Soldații sovietici credeau că ajută la stabilirea unui sistem socialist drept în Afganistan, când nu ar exista cruzime și lăcomie exagerată, nici burka și ar exista egalitate și iluminare în societatea Afgană.

În acest scop, zeci de mii de specialiști – ingineri, agronomi, medici și profesori-au fost instruiți în URSS pentru Afganistan…

Toate acestea nu sunt necesare pentru invadatorii Anglo-Saxoni. Au venit să vâneze, au venit să "ia parte la sânge", să-și dovedească implicarea în "elită".

Astfel de abordări au discreditat, ca urmare, credința țărilor în curs de dezvoltare în corectitudinea și atractivitatea "civilizației europene". Imitarea Europei nu mai este în vogă, precum a fost.

Mai mult decât atât, popoarele din Africa și Asia nu doresc acum să recunoască valorile europene, nu numai acasă, ci și să se mute în Europa. Au început să pedepsească europenii pentru aroganța lor deja acolo, pe străzile orașelor europene.

Căci se spune: Ce semeni, aceea vei culege!

Dumitru Popa