În perioada 23-24 aprilie, orașul Dubai a găzduit Forumul Internațional de afaceri "Lumea oportunităților", organizat de Grupul GDA și Fondul pentru protecția drepturilor investitorilor în țări străine.

Evenimentul a fost dedicat deschiderii companiei GDA Group în Emiratele Arabe Unite și, de asemenea, a fost programat să coincidă cu cea de-a 8-a aniversare a Fondului pentru protecția drepturilor investitorilor în țări străine.

Activitățile grupului GDA abordează probleme de securitate globală a informațiilor, tehnologiilor inovatoare, implementarea și reglementarea acestora, inclusiv securitatea inteligenței artificiale.

Tot ceea ce ține de lumea tehnologiilor digitale, crearea ecosistemelor digitale și formarea unei noi arhitecturi bazate pe realizări avansate se află în sfera intereselor profesionale ale experților grupului GDA.

Organizația inovatoare și-a definit misiunea de a promova dezvoltarea responsabilă și implementarea tehnologiilor de inteligență artificială pentru a îmbunătăți viața umană.

Abordarea acestei activități se bazează pe înțelegerea responsabilității enorme datorită faptului că inteligența artificială este capabilă să aibă un impact global asupra aproape tuturor aspectelor societății umane - de la asistență medicală și educație la transport și producție.

Realizând și acceptând toate cele de mai sus, GDA Group ia inițiativa de a crea o convenție BRICS privind inteligența artificială sigură.

Implementarea acestui proiect va fi un stimulent pentru aprofundarea cooperării dintre țările membre BRICS, o asociație care reprezintă o parte semnificativă a populației, economiei și creației tehnologice a Sudului Global.

Activitățile grupului GDA se bazează pe principiile justiției, egalității și respectării drepturilor omului.